Запознайте се с нашите мениджърски екипи на местно ниво

Вярваме, че трябва да наемаме, обучаваме и издигаме лидери, които са част от местната общност и лично инвестират в ефективната съвместна работа и в споделения успех на нашата компания и местната общност като цяло.

Д-р Илия Гърков, Генерален мениджър

Илия Гърков е минен инженер с магистърска степен и докторска степен от Минно-геоложкия университет в София. Има удостоверение и диплома по мениджмънт от българския Отворен университет и магистърска степен по мениджмънт и организационно съвършенство от Нов български университет. Д-р Гърков заема различни длъжности в компанията и има водеща роля за тяхното развитие. През 2008 г. е издигнат на длъжност "Мениджър - Добив" в Рудник "Челопеч", а през 2011 става "Вицепрезидент - Добив". По-късно г-н Гърков е назначен за Генерален Мениджър на "Капан", а след това и за Вицепрезидент и Генерален мениджър за Крумовград. От ноември 2014 г заема поста на Вицепрезидент и Генерален мениджър за България, на който отговаря за дейностите в Челопеч и Крумовград. 
Запознайте се с останалата част от екипа ни в България

Зибра Касете, Вицепрезидент и управляващ директор

Зибра Касете има почти 30 години професионален опит в сферата на добива и преработката на ценни метали, заемайки висши ръководни длъжности в различни минни компании, сред които Rio Tinto и Rossing Uranium. Има богат опит в добива и преработката на руди, снабдяването и бизнес и стратегическото развитие. Преди да се присъедини към екипа ни, г-н Касете е бил Управляващ директор в Murowa Diamonds, Зимбабве. Има богат международен опит, в това число в Намибия, Австралия и САЩ. По професия е металург и има магистърска степен по бизнес администрация от университета в Маастрихт, Холандия.
Запознайте се с останалата част от екипа ни в Намибия

Stock Quote: TSE

Price 3,86

Change -0,08

Volume 170 281

% Change -2,03%

Intraday High 4,00

52 Week High 4,89

Intraday Low 3,86

52 Week Low 2,56

Today's Open 3,93

Previous Close 3,94

05.22.2019 04:00 Ценообразуването е забавено с 20 мин
: 1 273,60 ?+1,60

НАВИГАЦИЯ

Back to top