Иновативни програми за здраве и качество на живот

Безопасните условия на труд са само част от здравословния начин на живот. Подкрепяме и инициираме програми за качество на живот, които насърчават здравословното хранене, физическата активност и положителната нагласа като цяло. Вярваме, че служителите ни могат да споделят ползите от това с още повече хора извън компанията.

Програми за качество на живот и подобряване на здравето и благополучието на служителите ни

Насърчаваме служителите си и техните семейства да водят здравословен начин на живот извън работното място. Подкрепяме и инициираме програми, насърчаващи пълноценния начин на хранене, спортуване и грижа за здравето като цяло. Вярваме, че нашите служители могат да бъдат инициатори на промяната и в местната общност, към която принадлежат, като по този начин ползите ще бъдат споделени от още повече хора.

Програма "Защото ме е грижа" в Челопеч

През 2014 екипът ни в Челопеч стартира програма за здравословен начин на живот, насочена към нашите служители, техните семейства и местната общност като цяло. Всички биват насърчавани да водят физически активен живот, да се стремят към здравословен начин на хранене и емоционално здраве. Вече предлагаме и по-здравословно меню в столовата, както и различни програми за физическа активност, като например велопоходи и планински преходи.

Подкрепяме програми за медицински грижи в Намибия

Разработихме програма в подкрепа на страдащите от ХИВ/СПИН, включително програма за качество на живот, обучение по въпросите, свързани с тази заболеваемост, предоставяне на медицински грижи, консултации, образователни инициативи и насърчаване на здравословния начин на живот. Предоставяме и медицинска застраховка, която покрива разходите за анти-ретровирусни лекарства и медицински грижи в домашни условия за болните от ХИВ/СПИН.

Stock Quote: TSE

Price 9,10

Change +0,01

Volume 702 646

% Change +0,11%

Intraday High 9,30

52 Week High 9,38

Intraday Low 8,82

52 Week Low 3,20

Today's Open 9,12

Previous Close 9,09

07.06.2020 04:00 Ценообразуването е забавено с 20 мин
: 1 784,00 ?+10,80

НАВИГАЦИЯ

Back to top