Местен мениджърски екип в Намибия

Зибра Касете

Генерален мениджър за Намибия е г-н Зибра Касете, Вицепрезидент и Управляващ директор на "Дънди Прешъс Металс Цумеб", с близо тридесетгодишен професионален опит в сферата на добива и преработката на ценни метали. Г-н Касете е заемал висши ръководни длъжности в различни минни компании, сред които Rio Tinto и Rossing Uranium. Има богат опит в добива и преработката на руди, снабдяването и бизнес и стратегическото развитие. Преди да се присъедини към екипа на ДПМ, г-н Касете е бил Управляващ директор в Murowa Diamonds, Зимбабве. Има богат международен опит, в това число в Намибия, Австралия и САЩ. По професия е металург и има магистърска степен по бизнес администрация от университета в Маастрихт, Холандия. От февруари 2016 г-н Касете е Вицепрезидент и Управляващ директор на ДПМ Цумеб.

Барселона Платийес

Преди да постъпи на работа в ДПМ през 2012, г-жа Платийес е работила за компанията Skorpion Zinc. Има бакалавърска степен по инженерна химия и няколко години професионален опит в сферата. Понастоящем следва "Управление на технологиите".

Ян Крюгер

Ян се присъедини към екипа ни през 2012 като Директор "Технически услуги". Има няколкогодишен професионален опит в сферата на металургичната преработка на неблагородни метали. Има бакалавърска степен по инженерна химия и магистърска степен по бизнес лидерство.

Екипът му подпомага производствените дейности в Цумеб, като планиране, прилагане на стандарти и практики за отчетност в металургията, отчетност, контрол на качеството и управление на табани, на лабораторията и изпълнение на големи капитални проекти.

Исай Некунди

Исай се присъедини към екипа ни през 2000. Преди това е работил за "Уедърли Майнинг" като Мениджър "Връзки със заинтересованите страни". Исай има няколкогодишен професионален опит. Отговаря за връзките с висшия мениджмънт, за развиване на ефективно сътрудничество и осигуряване на информираност относно фирмените политики.

Исай има диплома по бизнес администрация, след-дипломна квалификация по индустриални отношения и търговия, както и диплома по монтажни дейности и механична обработка.

Тинъс Лофти-Ийтън

Тинъс се присъедини към екипа ни през 2015. Преди това е работил за Swakop Uranium. В ДПМ заема длъжността Директор "Финанси, доставки и ИТ". Отговаря за стратегическото финансово планиране, както и за управление на търговските въпроси и системата за доставки. Тинъс е търговски и финансов счетоводител, с бакалавърска степен по търговия и финансов мениджмънт.

Артър Шолц

Артър стана част от екипа ни в Цумеб през 2010. Преди това е работил за "Уедърли Майнинг". Има бакалавърска степен по инженерни науки, специалност "Механика".

Като мениджър "Комунални услуги", Артър отговаря за вътрешно-фирмените проекти и комунални услуги за инсталацията за кислород, водоснабдяването, електростанцията и енергозахранването.

Има няколко години опит в минната индустрия.

Linus Gwala

Linus Gwala joined Dundee Precious Metals in 2016 as Director of Human Resources, and is accountable for development and execution of our human resources strategy.

He has over 30 years of experience in human resource management with companies including Bank Windhoek, De Beers Marine Namibia and CENORED.

Mr. Gwala is a registered Chartered Human Resources Practitioner with the Southern African Board for People Practice (SABPP). He holds a Bachelor’s Degree (Honors) in Labour Relations Management and a Bachelor’s Degree (Honors) in Human Resources Development from South Africa.

Stock Quote: TSE

Price 8,99

Change +0,02

Volume 445 516

% Change +0,22%

Intraday High 9,07

52 Week High 10,73

Intraday Low 8,74

52 Week Low 3,20

Today's Open 8,94

Previous Close 8,97

09.25.2020 04:17 Ценообразуването е забавено с 20 мин
: 1 868,30 ?+8,40

НАВИГАЦИЯ

Back to top